Skip to main content

Even voorstellen!

Hallo, ik ben Tirsa Hagen. En ik ben een gepassioneerd paaldanseres. Ik geef al sinds 2010 paaldanslessen en doe dit nog altijd met veel plezier. Mijn drive komt voornamelijk voort uit de leerlingen. Het is geweldig om mijn leerlingen te zien groeien in de sport en hoe hun zelfvertrouwen daardoor omhoog gaat. Het geeft mij ontzettend veel voldoening.

In het jaar 2015 ben ik begonnen met wedstrijden dansen. Ik heb veel leuke prijzen gewonnen bij de kleinere wedstrijden. In 2017 ben ik eerste geworden bij het Nederlands kampioenschap paalsport in de categorie senior-woman doubles.

Na dit kampioenschap gewonnen te hebben ben ik in 2019 ook eerste geworden op het Nederlands kampioenschap paalsport senior woman doubles categorie.

Verder heb ik ook nog in 2019 meegedaan aan de wereldkampioenschappen paalsport in Montréal, Canada. Het was ontzettend gaaf om in het Olympic Stadium te mogen dansen. En op dat wereldkampioenschap heb ik het tot de top tien geschopt! Naast paaldansen ligt mijn hart ook bij allerlei andere soorten dans. Ik blijf me daar in ontwikkelen.
Ook reis ik veel om allemaal verschillende workshops te volgen van topsporters in de paaldanswereld, zowel in binnen- als in het buitenland. Daarnaast ben ik te boeken voor optredens en shows op feesten.

Passion is endless, the more you give, the more you receive. Sharing is the greatest gift of a teacher.

Venessa Clack